Rawatan Urut Oleh Pakar Terapi Terlatih.

UrutSaya Aril berumur dalam 20-an merupakan seorang pakar terapist bertauliah yang menjalankan rawatan urut sambilan dan sepenuh masa outcall (ke tempat pelanggan) & incall (datang tempat saya) sejak tahun 2010 sehingga sekarang.Rawatan urut di area KL & kawasan sekitarnya,rawatan urut yang diberikan adalah rawatan berdasarkan pengetahuan dari pembelajaran dari kursus yang diambil & tambahan dari kajian yang dilakukan sendiri.Kajian yang dilakukan sendiri inilah yang memberikan kelebihan daripada cara urut terapist lain yang mana kajian urut adalah lebih kepada mendalami otot-otot & saraf manusia dengan lebih mendalam sehingga cara urutannya boleh sampai ke tulang.Tetapi cara tekanannya ada peringkat-peringkat tertentu.Secara keputusannya,jika urutan itu betul,tekanan tidak menjadi masalah kepada pelanggan kerana tekanan sebegini sakit-sakit tapi sedap.Tetapi tekanan juga berdasarkan kepada permintaan & reaksi pelanggan.Nak dikatakan sifu tidak juga tetapi sudah bertahun-tahun buat urut,saya sudah banyak pengalaman ke arah memberi rawatan urut terbaik ditambah dengan niat yang seharusnya jujur.

Penerangan Tentang Jenis-Jenis Urut.

  1. Urut Tradisional Seluruh Badan & Batin – Rawatan urut yang dibuat ke seluruh badan & batin dengan menggunakan minyak.Urutan ini adalah rawatan orang melayu turun-temurun yang dibuat untuk menghilangkan segala angin yang berkumpul di seluruh badan bagi tujuan melancarkan peredaran darah.
  2. Urut Royal Aromatheraphy & Thai Massage – Rawatan urut Thai Massage adalah rawatan yang diberi hasil campuran tekanan dengan menggunakan ibu jari & tapak kaki ke atas otot-otot tertentu di badan dan urutan Aromatheraphy adalah urutan menggunakan minyak dan teknik urutannya adalah hanya urutan ringkas & relak-relaks sahaja di seluruh tubuh termasuk muka & telinga dengan mengikut arah urutan yang ditetapkan.Dengan kata lain urutan yang bukan bertujuan untuk menghilangkan angin di badan.Tetapi urutan belai-belai.Jadi gabungan 2 cara urutan tersebut jadilah Urutan Aromatheraphy & Thai Massage.
  3. Sport Injury Massage – Rawatan ini sama dengan rawatan urut tradisional yang bertujuan untuk mengendurkan dan membuang angin di otot badan bertujuan memulih segala anggota tubuh.
  4. Male Health Massage – Rawatan ini bersamaan dengan rawatan urut batin kalau dalam bahasa Melayu.Caranya adalah urutan buang angin sepertimana dilakukan urutan tradisional di urat-urat batin di seluruh tubuh depan & belakang diakhiri dengan urutan zakar.
  5. Foot Reflexology Massage – Rawatan refleksologi tapak kaki bertujuan untuk membuang ketulan di tapak kaki & pada masa sama merangsang point setiap anggota badan di tapak kaki.Tekanan di setiap point anggota badan masing-masing akan merangsang urat saraf yang mewakili point anggota badan tersebut supaya aktif & peredaran darah berjalan dengan lancar ke setiap anggota badan berdasarkan point masing-masing.

Bayaran Untuk Rawatan Urut.

RefleksologiKadar Bayaran Adalah:

UrutRawatan Urut Outcall(Ke tempat pelanggan) -Urut Seluruh Badan & Batin – Sila SMS / CALL / WHATSAPP KE 010-5344238

UrutRawatan Urut Incall(Pelanggan datang ke tempat saya) -Urut Seluruh Badan & Batin – Sila SMS / CALL / WHATSAPP KE 010-5344238

UrutMasa Rawatan Urut: Dari jam 9 pagi – 3 pagi.Yang terbaik adalah booking paling kurang 2jam awal.

UrutJangan berputus harap.Kalau macam-macam tukang urut dah cuba tapi tak juga-juga sembuh sakit & lenguh,beri masalah tersebut kepada saya.Sila hubungi saya untuk menyelesaikan masalah tersebut bagi rawatan masaj penyembuhan yang menyeluruh.

UrutAlamat saya adalah:Jalan Prima Setapak,Off Jalan Genting Kelang,Setapak Kuala Lumpur.Landmarknya adalah area belakang KFC @ Kenny Rogers Jalan Genting Kelang Setapak.

UrutPeta ke tempat saya: SILA KLIK.Dari jalan genting Kelang,masuk Jalan Prima Setapak straight sahaja sampai hujung.Ada 3 block flet berbumbung hijau itulah flet saya.Di tepinya ada Jalan 2/50c & Jalan Semarak Api 4.

Sila Hubungi(Sms / Call / Whatsapp):

Refleksologi

UrutBoleh SMS / CALL / WHATSAPP di talian: 010-5344238 – Aril  – Pakar Terlatih Rawatan Urut.