Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestDigg thisShare on LinkedInShare on Google+Share on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone
  • SumoMe

Farish MassageMengenai Saya & Urut.

Saya Aril berumur 20an merupakan seorang pakar therapist yang menjalankan rawatan urut ini secara sambilan. Saya pernah menjadi jurulatih urut di sebuat tempat belajar urut terkenal di Pj selama 2 bulan.Selepas itu cuba buat kursus urut secara persendirian.Sudah 15 orang lebih pelajar telah diajar termasuk mereka yang ingin membuka spa.Pelbagai bisnes online saya buat.Saya menjalankan rawatan urut ini sejak tahun 2012 sehingga sekarang dan memiliki 7 sijil massage termasuk menjadi ahli “MSCT” iaitu ahli Persatuan Massage Therapi Terlatih Malaysia. Saya beroperasi dari 1 tengahari sampai jam 11 malam dengan booking paling kurang 1 @ 2jam awal.

Mengapa Terlibat Dengan Bidang Urut Ini.

  • Saya cuba cari kerja sambilan dan mencuba bidang masaj ini. Bila dah buat urut, rasa sesuai dengan jiwa iaitu bebas. Dah terlibat dalam servis ini, rasanya tak sesuai jika tidak menjadi tukang urut terlatih yang rasanya tak banyak yang ada kawasan KL ni. Dah berhabis RM6,000 +++, dapatlah sebanyak 7 sijil dari pelbagai tempat, rasanya dah cukup untuk beri rawatan urut terbaik yang memberi kesan kepada pelanggan.

Masa Saya.

  • Ada kalanya sibuk, ada kalanya tak sibuk. Ada banyak hari juga tidak dapat. Ada kalanya terus 3,4 hari buat boleh rawatan.

Hubungan Dengan Tukang Urut Lain Di Kawasan KL.

  • Tak ada. Kebanyakannya mereka (kawan) dah tak buat masaj. Mungkin tak dapat cari pelanggan(kos mahal) dan mungkin juga tidak mempunyai website sendiri @ mungkin dah beralih arah. ‘Masseur’ lain saya tak berapa kenal. Buat sendiri sahaja.

Pasti Memuaskan Ke Rawatan Urut Saya.

  • 100%.

Berapa Kos.

  • Incall boleh datang ke rumah saya di Setapak. Outcall saya akan ke tempat pelanggan.Sila SMS /CALL / WHATSAPP ke 010-5344238 untuk saya beritahu kadar caj.

Tak Ada Gambar Ke.

  • Hanya menyediakan rawatan urut terbaik.

Muda Lagi Buat Rawatan Urut?

  • Muda bukan beerti tak pandai urut. Jadilah tukang urut berilmu dan berpengetahuan.

Artikel Dalam Website Ini.

  • Ada yang saya ambil dari buku. Ada yang saya karang sendiri berdasarkan pengalaman saya. Segala artikel dalam laman web ini adalah huraian secara ringkas sahaja untuk asas cara mengurut seluruh badan.Informasi secara terperinci dan paling ‘detailed’  ada dalam simpanan saya untuk kegunaan yang lebih terkehadapan lagi.Apa yang dipersembahkan di dalam laman web saya adalah segala yang berkualiti dan terbaik.Saya mempunyai 2 laman web urut. Kesemua laman web saya memberi informasi yang berguna untuk pembaca-pembaca semua. Kebanyakan artikel di dalam laman website ini informasinya adalah tepat dan terbaik. Laman-laman web saya:
  1. http://www.urut.net
  2. http://www.urut.com.my

Tak Mahu Disewa Ke Laman-Laman Web Ni?

  • Tak ada kot.Mungkin letak apa-apa iklan sendiri ambil kelebihan dari trafik yang datang setelah bersusah payah buat segalanya.Dalam pada itu saya tidak lokek ilmu.Segala yang dibentangkan & apa yang dibuat semoga mendapat manafaat pada kedua-dua pihak anda & saya.

Gred Urut.

  • Rawatan urut yang saya buat terbahagi kepada Gred A+ & Gred A.Gred A+ adalah rawatan urut terbaik dan terperinci.Ini jarang-jarang saya gunakan.Saya gunakannya kepada pelanggan teristimewa seperti dari golongan VIP & bagi mereka yang membayar dengan harga RM200 ke atas.Tempoh urut biasanya 4 jam.Ia sedikit penat untuk dibuat kerana kita perlu kosongkan minda kita dari perkara-perkara lain(minda kena 150% pada pencarian urat) dan teknik urutannya adalah gabungan pemikiran & penghayatan dari jiwa(scan otot).Gred A pula adalah teknik biasa yang dibuat kepada pelanggan yang membayar normal dengan rawatan urut terbaik 100% sama dengan Gred A+ dengan pengekalan cara & konsentrasi kecuali di dalamnya tiada (scan otot).Scan otot amat susah untuk dibuat kerana kerana ia terlalu halus & pengekalan konsentrasi diperlukan adalah 150%.

Farish MassageMasaj badan teramatlah penting bagi seorang individu. Ia ibarat seperti keperluan asas yang mana setiap insan perlu mendapatkan rawatan urut dalam hayatnya walaupun sedikit. Kalau tidak,kita tidak dapat hidup dengan aman. Kalau kena masa yang tidak kena, kita mungkin akan menemui ajal.Ini kerana tindak balas kimia dalam badan manusia akan membentuk satu benda yang amat menyakitkan serta tidak menyenangkan iaitu angin. Angin bukanlah angin macam kita bernafas tu tapi ia berbentuk ketulan yang halus mahupun besar yang terbentuk pada otot seseorang. Ketulan ini boleh terbentuk di seluruh bahagian badan berpunca daripada sumber pemakanan seseorang. Dari sumber pemakanan yang tidak betul ditambah dengan amalan seharian yang harus dielakkan, satu ketulan asid yang dipanggil angin terbentuk. Ketulan inilah yang akan menyekat sistem peredaran darah manusia yang semulajadi di dalam salur kapilari darah. Bagi saya, antara ubat dengan urut, urut adalah lebih penting kerana ia lebih realistik dan praktikal. ‘Customer’ lelaki straight,biseks,gay dan juga ‘customer’ perempuan boleh contact saya untuk dapatkan rawatan urut untuk kesihatan. Saya geli gelemang dan berdiri bulu roma bilamana ada juga ‘customer’ gay bertanyakan tentang urut yang serong.Maaf.Kalau nak urut untuk kesihatan boleh. Badan sihat,prestasi kerja meningkat. Hanya yang terbaik dari tukang urut ISO9001. Jadi, dapatkanlah rawatan daripada tukang urut terlatih.

Cara Menghubungi Saya Untuk Rawatan Urut:

 Urut

SMS / CALL / WHATSAPP ke: >>> 010-5344238 (Aril) – Pakar Terlatih Rawatan Urut.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestDigg thisShare on LinkedInShare on Google+Share on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone